Valloittava etätyöloma

  Portugali on tunnettu laadukkaista kentistään

   

  Portugali on tunnettu hyvinhoidetuista ja vehreistä kentistään sekä laadukkaista golfkouluista. Portugalin ilmasto on ihanteellinen golfin pelaamiseen ympäri vuoden. Kesälläkään ei ole liian kuuma vilvoittavien Atlantilta puhaltavien merituulten ansiosta. Talvella siellä on lämpimämpää kuin esimerkiksi eteläisimmissä Välimeren maissa. Tämä johtuu Golf-virrasta!

   

  Hotellimme Onyria Quinta da Marinhalla on ihanteellinen sijainti Sintran vuorien läheisyydessä ja Cascaisin lahden tuntumassa. Hotellin oma golf-kenttä ja miljöö ovat visuaalisesti hyvin kauniita. Vaatimammankin esteetikon silmä lepää kentällä pelatessa.

   

  Myös jälkipelit ovat osa golfia. Niihin löytyy mahtavia miljöitä. Lue lisää.

  Golf 

  Testaa uusi liikekumppani kentällä

   

  Business ja golf ovat perinteinen combo. Miksi ihmeessä? Yksi syy saattaa olla se, kun olet pelannut yhden kierroksen potentiaalisen liikekumppanin kanssa, tiedät hänen luonteesta ja temperamentista varsin paljon. Golfkentällä pääsee sinuiksi pikavauhtia, neuvotteluhuoneissa se voi viedä vuosia. 

  Oletpa pro tai vasta-alkaja...

   

  Oletko suorittanut green cardin joskus ja peliharrastuksesi ei lähtenytkään lentoon?

  Oletko miettinyt, että olisi kiva aloittaa uusi harrastus, mutta...?

  Oletko hyvä pelaaja, peräti jopa pro?

   

  Olipa vastauksesi mikä hyvänsä, niin tarjolla on opetusta ja huikeita pelikokemuksia kaiken tasoisille pelaajille.

  Onyria Quinta da Marinha Golf

   

  Etätyölomaan voi valita haluamasi määrän pelikierroksia. Voit pelata joka päivä tai vain muutaman kerran viikossa. (Hintaan sis. 3 kerrosta per vko.)

   

  Hotellimme Onyria Quinta da Marinha Golt-kenttä on yksi parhaista. Siihen voit tutustua jo etukäteen tästä. The Oitavos Dunes -kenttä on samalla alueella kuin hotellimme. Se on Portugalin paras kenttä, ja maailman 55 paras. Tutustu kenttään tästä.