Valloittava etätyöloma

  Mistä etätyöloman luxusmajoitus on tehty?

   

  Etätyölomalla on tärkeää, että työntekemisen ympäristö on toimiva ja miellyttävä. Hotellistamme Onyria Quinta da Marinhasta höytyvät niin pienet kuin suuretkin neuvottelutilat. Siellä on paljon sopivia tiloja verkostoitumiseen ja vapaamuotoiseen seurusteluun. Tuloksekkaan työpäivän jälkeen voi itsensä palkita monipuolisilla aktiviteeteillä, joita on tarjolla yllin kyllin. Voit majoittua hotellissa tai villoissa. Linkeistä pääset katselemaan kuvia niistä. Tästä näet saman videoina: hotelli ja villat.

   

  Paras palvelu on huomaamatonta, mutta kun sitä tarvitsee, se on helposti saatavilla. Oma yksityisyys, turvallisuus ja korrekti palvelu ovat sanomattakin selvää luxustason majoituksessa. Monesti huippuhotelleissa yksin matkavaa saa nauttia liiankin kanssa yksityisyydestään. Siksi Etätyöloma.fi-konseptiimme kuuluvat kaverit kaupan päälle. Viikkobisnesohjelma, yhteinen tekeminen ja pelaaminen porukalla tarjoavat sosiaalista elämää niin paljon kuin itse haluat. Laadukkaat puitteet ja mukava seura - siitä on hyvä etätyöloma tehty. 

  Luxusmajoitus

  Monipuoliset aktiviteetit

   

  Hotellin lähietäisyydessä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet golfin lisäksi. Jos olet kiinnostunut pyöräilemään, patikoimaan, surfaamaan, purjehtimaan, ratsastamaan, joogaamaan, meditoimaan, pelaamaan tennistä tai uimaan, muun muassa nämä aktivteetit ovat mahdollisia. Lue lisää aktiviteeteistä.

  Neuvottelutilat

   

  Hotellissamme on monenkokoisia neuvottelutiloja. Muutaman hengen kabineteista tilaviin yli sadan henkilön konferenssitiloihin.

   

  Inspiroiva ympäristö työskennellä

   

  Etätyölomillamme yhdessä tekeminen, ideoiminen ja ex-tempore kokoustaminen on luonnollista. Tyylikkäässä ja rennossa ympäristössä se on helppoa, koska hotellin henkilökunta on tottunut palvelemaan vaativia businessasiakkaita.