Valloittava etätyöloma

  Verkostoissa on voimaa

   

  Liike-elämässä kuten muussakin elämässä pätevät samat lait. Tosin ehkä hieman räikeämmin. Kun rakennat toimivat verkostot, ne rakentavat Sinulle busineksen. Riippuu tietenkin kuinka toimit. Jos olet luotettava ammattilainen, joka tekee mitä lupaa, niin edellytykset menestykselle ovat hyvät. Silloin voi jakaa omaa osaamistaan liikekumppaneiden iloksi ja hyödyksi. Nämä kyllä ennemmin tai myöhemmin muistavat saamansa hyödyn ja haluavat auttaa puolestaan Sinua omissa liiketoimissasi. Givers gain -periaate toimii.

  Verkostoituminen

  Työn ja vapaa-ajan verkostot

   

  Usein tuppaa käymään niin, että liikekumppanista sukeutuu ystävä tai ainakin kaveri. Samanmoiset arvot työelämässä, tekemisen meininki ja yhteiset harrastukset ovat mainio alku antoisille tapaamisille.

  Yksin vai yhdessä?

   

  Oletko yksinäinen susi?

  Vai joukkuepelaaja? 

  Tai jotain siltä väliltä?

   

  Tule etätyölomalle sellaisena kuin olet. Kaikkeen ohjelmaan ja yhteiseen rientoon osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Jos ei joskus huvita, ei tarvitsekaan. 

  Jettu ilo - tuplailo

   

  Kun annat niin saat - kun saat niin annat. Näinhän se menee. Yksin puurtaminen voi olla hidasta ja raskasta. Yhdessä tekeminen on parhaimmillaan nopeaa ja iloista. Silloin kun toisten auttaaminen on iloinen asia, siitä syntyy tuplailo.